Fairtrade winkel

Als fair trade winkel dragen wij ook ons steentje bij

Welkom op de pagina omtrent het thema fair trade. Wij merken dat veel mensen online op zoek zijn naar een fairtrade winkel. Dit is dan ook een trend die zich langzamerhand steeds meer aan het uitbreiden is. Steeds meer supermarkten spelen hier dan ook op in. Zo realiseerde het “eerlijke foodmerk” in 2015 een omzetgroei van 28%. Deze groei is te danken aan de introductie van negen nieuwe producten in de categorie fair trade. Vooral jonge kopers, onder de leeftijd van 30, zijn hier gevoeliger voor. Binnen deze leeftijdscategorie is er sprake van “bewust” en “duurzaam” leven. Bovendien heeft deze groep vaak ook meer te besteden. Fair trade producten zijn vaak duurder, maar door het kopen van deze producten, draagt men wel iets bij aan de maatschappij.

Onze website is voornamelijk bedoeld om informatie te verspreiden. U zult hier veel interessante artikelen vinden. Indien u opmerkingen heeft, kunt u eenvoudig met ons in contact komen. Via onze website heeft u ook de mogelijkheid om te adverteren. Dus neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Fairtrade winkelDit is waar wij voor staan

U kunt zien dat wij niet alleen thema’s rondom fairtrade winkels behandelen. Wij kijken namelijk voorbij grenzen en halen de wereld voor u dichterbij. Door verschillen tussen culturen te overbruggen en deze met elkaar te verbinden ontstaan er interessante dingen. Wij zijn dan ook van mening dat wanneer u de achtergrond van iemand kent, u deze persoon wellicht beter begrijpt.
   Contact          Nieuws