Duurzame producten

Duurzame producten in Wereld van Culturen

Lees alles over duurzame producten in Wereld van Culturen, het online magazine met passie voor culturen. Wilt u lezen over lifestyle of food of zoekt u juist meer verdieping? U vindt het allemaal in Wereld van Culturen.

Shopping

In het online magazine wordt ook aandacht besteed aan shopping. In deze rubriek vindt u verschillende duurzame producten. Wat dacht u van een hangmat gemaakt van parachutestof, duurzame tassen, gemaakt van gebruikte transportbanden of faitrade koffiecups.

In Wereld van Culturen leest u meer over:

  • Lifestyle
  • Tradities en ceremonies
  • Boeken
  • Events en festivals
  • Tentoonstellingen
  • Muziek
  • Films en tv

In het online magazine kunt u columns lezen over reizen en andere culturen zoals de column van Laura over haar onderzoek in Suriname of van Robin over haar veldwerk in Balie. Ook vindt u in het online magazine recepten van wereldgerechten zoals Thais/Vietnamese Pad tai, Indiase curry of Jamaicaanse okra.

In de rubriek verdieping kunt u wetenschappelijke en de meer verdiepende artikelen lezen. Bijvoorbeeld over het voorkomen van etnisch profileren of eetculturen.

Duurzame productenDe wereld van culturen

Wereld van Culturen is een online magazine op het snijvlak tussen journalistiek en culturele antropologie. In 2013 verscheen ons eerste exemplaar online. Het doel van het magazine is het overbruggen van verschillen tussen culturen en mensen verbinden. Door het kennen van iemands achtergrond, wordt het begrip vergroot. We willen dat mensen zich mondiaal verbonden voelen. Kijk over grenzen heen en haal de wereld dichterbij is dan ook het motto van Wereld van Culturen.

Lees meer over duurzame producten, tradities en food in Wereld van Culturen.

   Contact          Nieuws