Cultuurverschillen

Cultuurverschillen

Ons online magazine bestaat uit artikelen over alles wat met cultuurverschillen te maken heeft. Ons eerste digitale exemplaar verscheen in 2013 en was eigenlijk meer een opsomming van alle ins en outs van culturele inzichten. Ons doel was dan ook om de verschillen tussen culturen te overbruggen en om mensen met elkaar te verbinden. Onze gedachte is dan ook dat wanneer u meer weet over een persoon en zijn of haar achtergrond, u deze persoon wellicht beter begrijpt. Wij nodigen u dan ook graag uit eens rond te kijken op onze website en verschillende artikelen te lezen.

Mensen met elkaar verbinden

Ons doel is om mensen met verschillende cultuurverschillen met elkaar te verbinden. Vandaar dat wij in ons gratis online tijdschrift kenmerken van deze verschillende culturen nader toelichten. Door bijvoorbeeld uit te leggen waarom vrouwen een hoofddoek dragen en uzelf te verplaatsen in hun gedachtegang, begrijpt u deze persoon misschien ook beter. Of waarom de Dongria Kondh in India zo’n publieke heisa maken; ze willen simpelweg hun land beschermen tegen de houthakkers die hun leefomgeving omhakken in opdracht van mijnbedrijven. Door over grenzen heen te kijken, halen wij de wereld voor u dichterbij.

CultuurverschillenDraag ook uw steentje bij

Indien u ook uw steentje wilt bijdragen en een bijdrage wilt leveren aan ons online tijdschrift, hebben wij ruimte voor contributors. Voor mensen die hun passie met ons willen delen over culturen en de verschillen hiertussen. Deze mensen krijgen ook de mogelijkheid een artikel te schrijven. Zo bieden wij verdiepende platforms voor schrijftalent, met

  • De gelegenheid tot het ontwikkelen van schrijfcompetenties
  • Een leerervaring met feedback op uw artikelen
  • De mogelijkheid om evenementen als pers bij te wonen en verslag te leggen
  • Eeuwige roem
  • Een team van enthousiaste schrijvende wereldburgers

We vragen studenten journalistiek en Culturele Antropologie nadrukkelijk te reageren.

 

 

 

   Contact          Nieuws