Cultuur museum

Cultuur museum

Welkom op de website waar u terecht kunt voor een uitgebreid overzicht van de verschillende cultuur museums. Wij houden u graag op de hoogte van alle evenementen en tentoonstellingen die er in Nederland plaatsvinden. Neem dus zeker een kijkje op onze website!

Wereld van culturen

In ons online magazine vindt u niet alleen informatie over cultuur museums. In Wereld van Culturen leest u meer over:

  • Lifestyle
  • Tradities en ceremonies
  • Boeken
  • Festivals
  • Muziek
  • Films en tv

Ons doel is om mensen zich mondiaal met elkaar verbonden te laten voelen. Natuurlijk leent een cultuur museum zich hier uitstekend voor doordat men zich in de cultuur kan verdiepen en een voorproefje krijgt van hoe het leven binnen een bepaalde cultuur eruit ziet.

Cultuur museumContributors gezocht

Indien u graag een bijdrage wilt leveren aan het inzichtelijk maken van kenmerkende aspecten van culturen middels een column, een recept, nieuwsberichten of wetenschappelijk onderzoek, bent u hier meer dan welkom. We vragen vooral studenten journalistiek en Culturele Antropologie om te reageren. Dus heeft u een passie voor Culturele Antropologie? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op

Voor ons magazine Wereld van Culturen zijn wij altijd op zoek naar contributors. Ongeacht uw demografische kenmerken: jong, oud, man, vrouw, student, professional, autochtoon of migrant. Zolang u een passie heeft rondom culturen en deze wilt delen met ons, bent u welkom. Dus heeft u een column, artikel of reportage omtrent bijvoorbeeld cultuur festivals die u met ons wilt delen? Of wilt u graag regelmatig bijdragen met journalistieke stukken of journalistieke ervaring opdoen? Neem dan contact met ons op.

   Contact          Nieuws